Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
...o tej 403-ke mi vie co to povedat ujo a teta? alebo ju mam hladat niekde naokolo ...
...mam pocit ze viem okolo coho sa to toci...len este netusim odkial mam zistkat ten"retazec"
...kedze nemusim lustit co je na skrini- tj. ani tie znaky na zamku tak kde inde potom mam hladat???
mam to niekde "na ociach"?
1)nepotrebujem k tomu nic co som zatial zozbierala...
2)nepotrebujem ani knihu
3)vsetko mam teda v laboratoriu?
4)lahke ale pracne riesenie- to znamena ze toho bude vela alebo menej a len viac krokov?
lubiq: precitala som si vsetky otazky ktore ti pmasarik kladol ale zatial som ich moc nepochopila,snazim sa si vysvetlit hadam kazde slovo...mam brat vazne tu vasu vymenu ohladne tych orechov?
pmasarik napisal dajanovi ze "vie kde ale nevie ako" a ze ide na to zle, ze treba inak a bude to jednoznacne...ale kde tam kde je sa da inak?- tot otazka
je mozne ze ked sa do PC moc nevyznam tak budem mat s riesenim velke problemy?
Tak jenom tiše doufám, že ta Tvoje náhla změna tónu a dikce do té přisprostlé pepíkovštiny je pouze dalším z hintů a ne výrazem toho, že ses na mě opravdu nas**l..to by mě vážně mrzelo. Bohužel ho nechápu, možná mi chceš naznačit, ať si všimnu *****, jinak nechápu, co bych tam měl víc uvidět...proč je jich tolik, kolik jich je já ale vím, já přece VÍM co se se mnou děje na louce, já VÍM v jakým jsem stavu (psals mi : "zodpovedz si otazku kde si")...taky VÍM, že pokud chcu v misi pokračovat, musím tenhle stav ukončit a začít konečně makat a vyřešit v NM šifru a tím ***** etc. (dále si psal :"a kam by si..."). To co VÍM , vím určitě, protože jsem za to byl vyhv ězdičkován...a potvrdila mi to včera i Ramiroja ve svém vzkazu...jenom halt nevím jak.. myslel jsem, že je to spíš asociace, to tu ale nedávno vyvrátil p.vr...tak tedy je text někde k nalezení na BQ, podle některých komentářů, by se zdálo že aj hej...jenže já už tady ***** a dalších podobnejch ptákovin...Ramiroja tvrdí, že je to " v určitom zmysle nezvyklé, iné ako vo všetkých ostatných hádankách" (proto jí to trvalo tak dlouho)..takže bych to měl přece napsat jinak než DOSLOVA...a podle Tebe zas to psát vůbec nemusím, ale pod panáčkem na louce je chlívek a do něho přece něco napsat musím, všichni co prošli tam přece něco napsali...no prostě v tom by se prase nevyznalo, tak jak se mám vyznat já...Přátelé tohle je typickej příklad overkillu, děkuju moc za snahu, ale po padesátým čtení čtyř stránek vašich rad, narážek a hintů to VZDÁVAM...a omlouvám se za tak dlouhej citovej výlev..ale je mi ze sebe nedobře ;-///
dajan jde do hajan...a nezlobte se na mě, že jsem vůl
[24.08.12 22:32:23] Lubiq : no co má jako bejt voe, normálně ses ztratil v Práglu, víc z toho posranýho účtu přece nepřečtu, jak z tohodle kua vykouzlím formulku voe to mi teda řekni, že prej ji můžu i napsat, chceš ji tam nakreslit, nebo ji mám zazpívat kua ?!? Teda až na todle kápnu, tak se voe střískáme až nám slezou nehty souhlas, celý to kua platím já..ale zatím jsem marnej kuakua marnej....dedmen vole ;-)
25.08.12 03:25:25 - System : Auto censore 25.08.12 08:20:26 - lubiq78 : je tam aj ina informacia 25.08.12 08:21:09 - lubiq78 : to mozno este niektori nevedia 25.08.12 08:22:19 - lubiq78 : skoda ze len skoro...
lubiq: mam este jednu malinkatu otazku ktora sa tyka tej 403-ky ??? precitala som tu diskusiu okolo nej ale aj tak stale nechapem... pokal nebudem vediet odkial ste na nu dosli tak nebudem vediet prist ani na heslo, ci postup?
vopred dakujem :-)
jj já vím, samozřejmě na vás věrné soudruhy občas kliknu, anžto jsem zvědavej, kdo ten level nejdřív pokoří...já abych z AM nezblbnul , tak jsem odskočil na starou adventurku VDL a musím smutně konstatovat, jak je fajn řešit adventurky za čerstva a snažit se udržet krk s první padesátkou, když probíhá živá diskuse a kolem učí sviští hinty...tady u kamenné brány je už úplně mrtvo tak čumím do tej díry, co jsem v prvním kroku spravil a netuším co dál, jestli dedukovat, gůglit, adventurovat či vařit mrkvu...je tu tíško, je tu smutno
Lubiq : hezký večer přeju...stále v NM ? Ještě jste se tam nepozabíjeli ? Náčelník asi zatím žádnej chlup nepustil co? Tak držím palce, snad tam taky brzy dojdu...
@mia: to ja neviem, ci to poznas, zalezi na tvojich znalostiach..
ale priamo v diskusii mne radil pmasarik, hoci to vyzera, ze sa ma len pytal...
a je to tam aj priamo napisane, ako by si to mala pochopit...
a ci budes vediet hned? ked ta napadne princip, budes to vediet hned..ale je to pracne, ako pisali aj v diskusii, z toho vychadzaj...
@mia: ani tak nemusi precitat co je na skrini, ako skor pochopit, co tam je...
tu vo fore som tu uz raz napisal desiateho augusta..toho sa drz..
a standartne: nezabudaj ze je to adventurka, ale to uz vies, je to aj v diskusii, a vies aj kde mas hladat odpoved, len zatial nevies ako...ako si mohla citat inde je to sice pracne ale..jednoduche..ja by som povedal ze z urciteho hladiska najjednoduchsie ako sa da...menej sa uz neda...
!!!precitala som zase raz celu diskusiu v kniznici- vsak co ine ked netusim ako sa pohnut niekam...a sachy si asi nezahram...
...no takze v prvom rade by som mala zistit co je na skrini- je potrebne si ten obrazok nejak upravit? a ked si budem 100% ista co je to budem vediet ako to mam pouzit?
a bude treba s toho obrazku vycitat aj nieco viac nez len to HOO?
Ten rozmazany vrch je len kozmeticka chyba?
Mam pocit ze je to nad moje sily...takze ci sa mam trapit aj dalej alebo nie...fakt netusim coho sa chytit...
[24.08.12 19:04:48] dajan: :-D :-D :-D tak ja by som si sachy aj zahrala...aspon by som na chvilku prestala civet na tu hnusnu plechovu skrinu...