Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Pekny vecer vsetkym a vopred prijmite moje ospravedlnenie ze obtazujem stale dokola s tym istym....
Mam hadam uplny navod, viem co znamena sipka, aj ako by som mala asi ist (preto asi lebo som vyskusala vsetky varianty)... viem co znamena obrazok- podla neho som to spravila asi tiez vsetkymi sposobmi....viem akym sposobom by som mala dostat konecne heslo ...a vsetko to tu bolo omielane nespocetne vela krat, ale jednoducho mne este ANI RAZ nevyslo nic suvisle...ked mi vyjde co i len jedno pismeno sa tesim (uz som si prizvala aj pomoc no nic) takze by som bola vdacna keby mi niekto povedal pripadne mozne chyby ktore asi robim!!! dakujem
Ano, Dartagnan, pripajam sa k pmasarikovi. Moderatori by sa nam pomalsim zisli, mohli by usmernit nase neviazane diskusie:) a pripadne prispiet nejakou dobrou radou. Takto musime o pomoc skemrat v hlavnom fore:)
Napriklad takto: Prosim o nakopnutie ku Gabriele (to je ta s dvojriadkovym posolstvom od Alberta). @mia mi radila skusat jednoduchosti. Tak som skusal, cital odpredu i odzadu, vyberal pismenka ob jedno, ob dve, tri, striedavo cital pismena z horneho a spodneho riadku, dokonca googlil (tie postupy su cire zufalstvo, nemam strach z hviezdiciek, nikto zdravy by takto od boku strielat nechcel).
Vedel by ma niekto naviest aspon priblizne spravnym smerom? Dat radu, nad ktorou sa mozem zamysliet, ked zamyslanie nad spravou konci v slepych ulickach? Taky ne-dartagnanovsky hint? ;)
dajan: pekny aj tebe..jedinecnych som mal uz niekolko, toto co mam teraz je take, ze som si nim celkom dost isty, ale len na pohlad..idem si oddychnut, a nabrat sily do toho baru..
lubig: ano z dialky a ked ho trochu otocis tak je to zrejme...
v druhom kroku dartagnan pisal ze citas normalne zlava doprava a vy beras urcite znaky podla niecoho...ja som na prvy pokus dostal hint a potom som to doklepol...
pmasarik: najlepsie je ist "krok po kroku" ? uz mam toho popisaneho ajajaj
...znovu sa snazim do toho celeho vzit, preberam si vsetky fakty
[14.09.12 14:35:09] no tak asi tam bude problem ze som sa zameriavala na vsetky policka...
pmasarik: stratena som, lenze uz som taka zblbnuta ze nemam sajn ani kde je sever :-(
... mne by asi nepomohlo ani GPS?
....aj ked mi je to hrozne luto, budem to musiet nechat asi ulezat...