Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
k novinkam na vianocneho zolika:
moj nazor je ze tych 30 percent vyriesenych úloh je OK, a doba zaseknutia sa mi zda trosku pridlha, prave kvoli ludom, ktorí sa prihlásia mesiac dva pred vianocami, a celkom sa im dari. Myslim ze najspravodlivejsie by bolo stanovit dobu zaseknutia ako pohyblivu a závislu od percenta vyriesenych uloh, dajme tomu minimalne 10 dní pri 60 percent vyriesenych uloh do minimálne 30 dni pri 30 percent vyriesenych uloh
Ak raz za 24 minúť klikneš na hocijaký link na BQ, tak budeš prihlásený aj celý deň v kuse. Toto celé je v podstate bezpečnostná ochrana, aby potenciálny útočník (hacker) mal málo času na odchytenie tvojej zabezpečenej relácie v prípade tvojej neaktivity na stránke. Ak máš firefox tak si v prehliadači otvor dva TABy. V jednom si otvor hádanku a v druhom si otvor hocičo a stiahni si plugin čo sám refreshuje stránku. Nastav ho na automatické obnovenie každých 20 minúť a budeš donekonečna prihlásený :)
Takže planý poplach. Ale aj tak nechápem, prečo niekedy ostane BQ prihlásené aj hodinu.
[20.12.11 22:11:41] Neviem ako vy, ale prišiel som na jeden "podvod" ako obolbnúť krátke prihlásenie a dvakrát mi to fungovalo. Viackrát som neskúšal. Ak máte dlho otvorenú hádanku, tak si na boku otvorte štatistiky a budete opäť prihlásení bez ohľadu na to ako dlho máte BQ otvorené. Ale, ak to bola náhoda, tak vám to nepomôže.
posledne dva body k vianocnemu zoliku su nove na zaklade skusenosti z posledneho roku
nie som si ale sam este isty ci su nastavene spravne takze uvidime ci budem v tom davat nejaku toleranciu
preco musim byt na hadanke zaseknuty najmenej 30 dni to akoze som tu asi mesiac a pol a nie je hadanka na ktorej by som bol zaveseny dve tretiny svojho pobytu na brainqueste...
tak vlastne zostanem tohto roku bez zolika ci co???
ja som robil ulohy po kategorii, o tom svedci aj moj diamant z orbis pictus, takze neskacem po ulohach a ked som urobil orbis pictus tak to bolo menej ako pred mesiacom takze...
a ani posledne pravidlo sa mi nepaci aj ked ja mam urcite aspon 50 percent
Dík bassetek. (píšem tu, lebo pri hádanke to už nie je možné) A čo ti k CB poradiť? V podstate to vystihol pmasarik v diskusii. Smer sme mali dobrý. Musíš si "tam" niečo všimnúť a následne niečo urobiť. Nič nekomplikuj, len jednoducho. Vychádzaj z obrázka, že čo ti tam vlastne vadí.
Dartagnan-ten pmasarikův nápad s žolíkama se mi dost líbí. Já mám celkem problém si po roce vzpomenout co bylo použité jako žolík. A když někdo napíše koment typu: "Jak mám chápat toho druhého žolíka?" tak se nedá dost dobře reagovat...
;)
Ja sa zase prihováram k funkcii, aby som videl žolíkov po vylúštení. Kľudne by to stačilo pre moderátorov. Neviem aký máš dôvod prečo to nechceš urobiť pre klasických užívateľov. Vidieť HINTY by tiež nebolo na škodu.
Je to tak, dost nestiham takze sam som zvedavy co stihnem spravit pre BQ. Emaily samozrejme citam ale nie vzdy a na vsetko stihnem odpovedat, zatial. Ktore navrhy som vybral a hlavne stihnem spracovat sa dozviete snad buduci tyzden.
Navrh ktory tu spominate, aby autor mohol pisat do oboch diskusii budem realizovat. Je logicky, prospesny a paci sa mi.
Majky, autora hadanky sa da pozriet, ked si das info k hadanke. Nie som si ista, ale myslim, ze autori mozu hadanku aj moderovat. V akej kategorii ma byt tvoja hadanka?
Fish Filets poznám, som to ťahal ešte za čias Orange EDGE a sťahoval som to 26 hodín. Asi v polovici sťahovania som zistil, že keď v GetRight dám mirrory, že sa to trochu zrýchli. Podarená hra. Prvý diel bol dokonca nejaká súťaž myslím a bol zadarmo.
[16.12.11 15:25:07] Mám návrh:
Autor hádanky by si mohol svoju hádanku vedieť moderovať a mal by pod obrázkom napísané Autor.
Ale ak to už teraz tak funguje, tak beriem späť. Návrh som dal za to, že som navrhol hádanku, takže niektorí mi za stratu diamantu možno nepoďakujete.