Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Neprihlaseny
18.09.11 08:46:56
Neprihlaseny
Aha, tak odpoved bude pridavne meno+hint no a jednorozec preto lebo a) strom ma roh=vyrastok b) strom je bajny mysticky vymysleny carovny rozpravkovy. To su moje uvahy
To čo sa ti zdá je zlé, ak máš HINT tak sa toho drž je to dobrý hint.
Latinský alebo nelatinský, iný názov to asi nemá a volá sa to tak ako sa to volá :)
Máš názov hádanky (ktorý tam nieje len tak pre zábavu), podľa hintu vieš čo to je, už to chce len šikovnosť pri hľadaní správnych slov čo zadávaš do uja G, alebo to chce iný nápad ako sa to dá nájsť omnoho rýchlejšie.
pmasarik, dakujem za pomoc aspon niekto odpovie. este to nemam ale zacinam hladat stromy v extremnych podmienkach. ten nazov je latinsky? preco sa mi zda ze odpovedou bude miesto kde ten strom je?
Na wiki to je,ale nenájdeš to tam, lebo nevieš čo máš hľadať a nieje tam obrázok. Ale určite sa to na internete vyskytuje, dokonca aj tento obrázok čo je tu (len trochu inak).
Dúfam že moc neprezradím, keď poviem že ten názov je dvojslovný.
Snažil som sa, počas chrípky som vytvoril 1 MIX, 1 konšpiráciu, 1 orbis a 5 crypto úloh. Dúfam že čoskoro niečo zverejní, lebo už mám nutkanie naprogramovať vlastnú stránku :)
lubiq78 - ty si ho teraz pekne poplietol. Ja viem čo mám hľadať, ale podľa tohoto by som to nikdy nezistil :)
BTW: ja chcem nové hádanky... od pondelka idem zase do Čiech a večer bude nuda :( Asi budem pokračovať vo výrobe nových hádaniek, už som ich zopár poslal veliteľovi, tak dúfam že nejaké vyberie a trochu sa potrápite aj pri mojich výmysloch :)
Mýliš sa, tým som ti chcel povedať že ak vieš ako, tak to do minúty nájdeš.
particular
Neprihlaseny
15.09.11 22:05:42
Neprihlaseny
to je lahke, niekto mu prezradil riesenie. len bych rad vedel ci mam hladat cudnu vec na strome alebo strom na cudnom mieste. ci mam zadat meno stromu alebo miesto kde ten strom rastie
myslim ze po vyse 500 pokusoch pri tom strasnom strome si zasluzim trochu lepsiu pomoc ako to, ze ten strom je niecim zvlastny. to je predsa jasne. do googlu som zadal uz vsetko po anglicky aj po slovensky o zvlastne rastucich stromoch, o stromoch s roznymi vyrastkami a NIC. dufam ze pomoci sa dovolam. dakujem