Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dakujem. Ano, vcera sa mi narodila druha dcera. Tazke casy ? Uvidime :) Nebal by som sa ale ze by dalsie hadanky nepribudli. Prezradim teda na com som doteraz pracoval. Na moznosti aby ste vy sami mohli pridavat hadanky. s tym ze to bude trosku zlozitejsi a sofistikovanejsi system a pravidla. Samozrejme este to nie je hotove. Az to bude tak to s par jedincami zacnem testovat. Nez sa ale k tomu dostanem musim sa najskor povenovat inym povinnostiam.
Ďakujem, len škoda, že veľa úloh som riešila s diakritikou a keďže mi odpovede nebralo, tak som sa vždy uberala nesprávnym smerom a tápala. Ale už viem, že musím písať neformálne :D
Dartagnan, zaregistrovaná som už cez dva roky tuším, no nechodila som sem pravidelne, v podstate skoro vôbec. Posledné dni však nič iné nerobím, len sedím nad adventúrkami, ktoré sú skvelé a medzitým vyriešim nejaké hádanky :D Konečne som sa dočkala aj prvého diamantu, no, tuším to u mňa prerastá do závislosti :DDD Fakt mega projekt a ďakujem za takúto formu zábavy :)
Pre vsetkych co mi doteraz naposielali hromadu navrhov na nove hadanky tak len informativne poviem ze vcerajsi hadanku som mal uz davno rozpracovanu a az vcera sa mi ju podarilo dokocnit. Na vase navrhy sa nezabudlo len nebol cas. Dostane sa ale aj na to.