Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Já myslela tajné laboratorium, tamty hardlab jsem už vzdala, program nemám a na papíře mi to nejde :-(
Už máš nějaký hint u brány? Prozkoumal jsi vše důkladně?
ještě nejsem :), napadlo mě co bych měl udělat, ale nijak v tom nemůžu nic najít;*****, laboratoria jsou velké zlo, ale existuje na to prográmek, který ti s tím dokáže pomoct, ty nejtěžší bych bez něj rozhodně nedal
09.03.13 22:30:57 - piol29 : Dawe: ešte raz a budem ti hviezdičkovať všetko zaradom .. a je mi jedno či budem ja potom ten zlý!
Dawe, dík, zkusím co půjde..ale nějak mi to není jasné...
já mám dnes "luštící" den a zkouším utéct z Laboratoria, ale nechce mě to nějak pustit :-(
Taktéž ostatní je na nic...Nějak se nemůžu s ničím pohnout..a co Piškvorky, ty patří asi taky k jednodušším, že? Předpokládám, že to bude nějaká odnož Kalkulačky 2, takže pro mne zase "esperanto" :-)
A jak ty ve VDL, už jsi za bránou?
Bassetek: Ke galaxy tabu bych řekl, že je to o zkoušení a všímavosti, jakmile zjistíš algoritmus tak máš vyhráno, pokud ne tak je to spíš o bf metodě, ale i tak se to dá, každý lvl funguje jinak, doporučuji ti nezačínat od A, ten my přišel nejtěžší a trval mi nejdelší dobu. Osobně bych to asi ani neřadil ke cryptu, jako spíš do adventurek mezi laby nebo pexesa
Mori dík za postrčení v Cairo- alespoň mám po letech konečně heslo... Ovšem dekodovat zbytek na text vidím zase na další pětiletku :-(
[08.03.13 23:44:04] Jak už jednou psala tady zuzkar...někteří to mají hned, protože obejdou past, ale já jsem do ní dokonale spadla..tak já jsem spadla stejně tak... ;-)
prolomila jsem to až s docela výstižným hintem a přepsáním do wordu..
Bass: v šámponu se mám držet toho co je vidět skoro na první pohled, nebo je to v něčem jiném?
[08.03.13 23:09:09] Mori v novoroční by se dalo říct, že není až tak nic moc co řešit, prostě koukneš a víš, nebo nevíš (tohle doufám na hvězdičky není, nenapsal jsem nic konkrétního)
Vidím, že v konspiracích máme přesně opačně vyřešeno, předpokládám, že jsi matematický tip, takže u těch co nemám, nemám moc šancí.. :-))
Já jsem novoroční dala po nápovědě myslím, že Lubika, ale pak ji někdo **** Snad moc neprozradím, když napíšu, že podobná tu už je, ale malinko pozměněná...
To já mám na Rosetu třeba 6 hintů a neumím s tím pohnout...
[08.03.13 22:52:18] Já mám polorozsv ícení...jsem prý jen krok před cílem, klíč jsem dešifrovala...jsem fakt mimo..nevím, co jsem na tom tak dlouho zkoumala..ovšem co dál?? Netuším..
Bass, nikam nechoď, nehledej, máš všecko před očima. Klíč je slovo, tak to je potřeba z toho jen dostat :-)
A když už ti pan El-Šedík ten klíč nechal k dispozici, myslíš, že ti neposkytl i možnost ho použít?
Dawe -zkoušej, není to těžké.Poslední komentář k hádance od zuzkyr je dost dobrý... :-)
Já se potýkám s klíčem v Cairo..už mě pěkně štve...To mám hledat nějaké místo, kde je schovaný? Jsem nějaká popletená..
[08.03.13 18:32:25] Mori - nezapaluje mi :-(
Dawe- není zač!! :-) Já se v ničem nechytám :-( Ach jo!
No tak to tam budu ještě dlouho, protože ten klíč k rozšifrování zase nevím kde hledat :-) Zkoušela jsem právě banality i složité matematické operace...jdu se zamyslet, ale asi tam posedím stejně jako v tom laboratoriu :-(
Dawe, dá se to i bez p ř íbuzných..Pozorně čti zadání!!!
[08.03.13 17:18:37] Klíč mám, ale nevím jak jej převést na text nebo co s ním...aplikovala jsem kdeco a nic smysluplného...
U Magicka už taky zadávám kde co a nenapadá mě co s tím abych došla aspoň k nějakému smysluplnému hintu
Aha, jestli nemáš klíč, tak tuhle radu ještě nepotřebuješ. Ale první krok máš za sebou? Víš, odkud ten klíč získat? Jestli ano, udělej to nejjednodušší, co tě napadne.
Mně u Magicky neosvítilo, já prostě víceméně náhodou zadala to, na co systém čekal. A ano, méně je někdy více.