Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Davam do pozornosti, nove hinty a zoliky ktore boli pridane v adventurke Annus Mirabilis. Jedna sa len o prvych 7 levelov. Dufam ze to pomoze riesitelom co su na tychto miestach zaseknuty, posunut sa dalej.
Dalej davam do pozornosti akciu na serveru Steam kde je prave v zlave hra Syberia (prvy aj druhy diel) Priamy odkaz je tu: Syberia Bundle . Len pre istotu zopakujem ze hra Syberia sa sice v BQ spomina v niekolkych hadankach ale na ich spravne vyriesenie nepotrebujete hru ani ju mat dohranu ani ju vobec poznat. Pouziva sa len ako zaujimave tema. Mnohych to ale natolko zaujalo ze si chceli tuto adventurku sami vyskusat. Kto ju este nema a chcel by, teraz ma moznost.
Co sa tyka noveho balicku hadaniek tak nemozem nic slubit. Mal som nieco rozpracovane. Dokonca dve velke veci ale bohuzial z casovych a inych dovodov som musel spracovanie pozdrzat. Takze kedy bude nieco hotove a kolko toho bude vam v tejto chvili nemozem nic slubit. Snad sa to este zmeni.
[25.06.13 11:30:32] dajan: ano a este chvilku to tak bude, pracujem na niecom, dam vediet
Ked to nejde, tak to nejde. Vyklul sa z neho workoholik.
Btw, vcera sme boli v bojnickej ZOO a isli sme aj okolo klietky s papagajmi, tak som si pozrela cedulku pri nich :-).
pripajam sa ku gratulacii
je to cerstva informacia ? na fotke uz XX aj XY mas, tak ci si este zvysiel pocet iksiek v rodine alebo na fotke nie vsetky X su tvoje ? :)