Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Já už to nechávám uležet, protože čím víc na to tlačím tím míň to jde.Bohužel ne jen v AM, ale v celém BQ :-( Jsem ve slepé uličce a nic nejde prolomit :-(
Bassetku, já v tom laboratoriu trčela tři čtvrtě roku, ty tam nejsi ještě ani měsíc:-)
Uvidíš, že až se ti ty vědomosti správně poskládají, půjde to hned (a nejspíš mě ještě i dohoníš:-)
Mori, já to stegano nějak všobecně nedávám :-((
Tak jsem to nechala tak, ale vidím, že jsem zabržděná už všude..Ty už budeš mít AM celou a já jsem pořád v laboratoriu a v křesle v knihovně :-((
Mori: Vyplnovanim myslis prepisovanie pismen do mriezky? Alebo zadavanie (a citanie) odpovede?
Ak hovoris o mriezke, je teda skutocne dolezite najprv rozdelit a az POTOM vyplnat? Naopak by to davalo ine vysledky?
Viem, ze AM uz nepatri do fora, ale rada, ktoru mi zanechala Mori, je tak dobra a sucasne pre mna tak dvojznacna, ze som sa proste musel spytat :-D
ještě ne, pořád tam relaxuju a brzo se ze mě asi stane díky brainquestu alkoholik...
Predátor je minutová záležitost, těžko radit, řečeno toho bylo dost a víc napovědět ti už ani neumím (viz moje poslední hvězdičky, kde uznávám byl skoro napsaný postup)