Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dawe007, došlo mi to, byl to opravdu hezký chytáček...
Já mám zase stejnou fobii ze šamponu a rodinné..u ostatních jsem ještě tolik nezkoušela, tak nevím..v té poloviční těžko radit, ten název hodně vypovídá, nic jiného než název vlastně není potřeba...začni od začátku podle názvu..jinak dost chápu tvé zoufalství, když na něco ne a ne přijít...
A co se týče čísel v AM, mám 2 lomená čísla brát jako jeden údaj nebo k nim mám přistupovat zvlášť? A dokáže mi pomoc že u 60/60 není nic dalšího?
[19.01.13 10:39:47] Aha už to máš :)
zuzkar: Jaké hádanky bys doporučila mně? Jenom prosímtě ne poloviční, z tý už mám fobii.
[19.01.13 01:33:18] Bassetek: je to opravdu blbost, pozorně si přečti zadání a pak vyzkoušej, trvalo mi to hodně dlouho, přitom je to opravdu jednoduché
Já se o víkendu na ten můj současný problém podívám, ale maslím, že daleko nedojdu a jak vidím dál to bude jen a jen těžší :-((
Ostatně pro mě už jsou těžké všechny hádanky co nemám a motám se pořád dokola..mě ani vánoční žolík na Alexander III neosvítil... :-(
zuzkar: můj vede asi pres Mars...já se z AM už nevymotám, z levlu 7 mám nastudovanou diskusi i forum a stejně nemám ani šajn co s tím...tak to nechám zase nějaký čas uležet a snad mě osvítí při šamponovi :-))