Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dawe: nezapaluje mi...zkoušela jsem to všelijak, ale nejde mi to..text bude jednoznačný a srozumitelný?
Dnes jsem pokořila další konspiraci, tak jsem chytla slinu :-))Ale nikam to nevedlo (zatím)...
bassetek: v tom predátorovi nevymýšlej žádnou vědu, dám se to vyřešit během minutky, v mém příspěvku z 19.01.13 18:03:39 je tak trochu hint jak na to :)
[22.01.13 18:21:11] Zuzkar: Odpověděla bys mi prosím na můj předchozí koment k dlaždiči? :)
Bassetek, tak nechaj toho Dlazdica tak, myslela som, ze ti nieco trkne, ked ho lepsie pozries. Mna pri nom hned napadlo o co asi ide, ale nemusi to kazdemu dojst. Grafikon je tiez pomerne lahky, len pracny.
Poloniny, you are welcome. Stale sa nepodarilo doklepnut Styri zamky?
Zuzkar, diky za postuchnutie u dlazdica, samotneho by ma to snad nikdy nenapadlo:)
Sice mi to neberie odpoved, ale vdaka tvojmu komentaru pri hadanke verim, ze je spravna. Zvysok uz snad bude len formalita.
A taky ještě poslední dvě v Mixu..z toho jsem už celá zamixovaná :-)
[21.01.13 14:51:46] Problém je, že já jsem tak zabedněná, že nevím na co se mám zeptat :-)
Konspirace, Dlaždič, Predátor a AM- konečná...A to nemluvím o Alexandrech..Doma už ze mně mají srandu..a taky mám přezdívku "šprt"...dcera luští taky, ale má asi 10 hádanek :D, budiž jí omluvou věk a to, že začala před 14 dny :-D
Myslím, že je víceméně jedno, jestli si to vytiskneš nebo přepíšeš, v každém případě stejně jako v ostatních hádankách začínáš od nuly a musíš se s tím cryptem nějak poprat :)
Dlaždič mi nic neříká, tak jsem to ani nezkoušela, nevím, co to může být..připomíná mi to takovou tu skládačku z dětství, kde jedna kostička chyběla a přemisťovaly se ostatní až se složil obrázek..ale tady žádná nechybí, tak to nebude ono..
Já se tady rozčiluji s predátorem..to má vyjít jedno slovo?Asi to ani nebude CZ nebo SK výraz..já jsem si to vytiskla a ted tu s tím cvičím logopedii :-))