Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Práve som zistil, že číslo sa zmenilo až na 12. pokus. Zadával som stále 5000. Takže je to nielen konina, ale aj kravina.
[04.11.12 00:50:05] Takže konina je podvod, tu sú moje tipy z poslednej desiatky pokusov:
1 800+
2 1500-
3 1100+
4 1350+
5 1450+
6 1480+
7 1492+
8 1497+
9 1498+
10 1499+
Obávam sa, že to mení číslo aj mimo desiatky pokusov, respektíve aj pri akejkoľvek aktivite na BQ, takže je to o ničom. Teraz už netuším v koľkom som pokuse a je otázne, či to ide podľa IP alebo cookies alebo session. Takže to môžem zabaliť, lebo neviem, od koľkého mám začať. To si môžem rovno dávať 5000, kým to neukáže niečo iné. Ale už vtedy som stratil pokus a ostáva ich len 9, keďže jeden miniem na 5000.
lubiq78: Problém je, že neviem ako vyzerá správna odpoveď, takže by mi mohla teoreticky ujsť. Idem na to ľudským faktorom a potom si nakážem pribaliť výhre ešte niečo navyše. :-D Mne sa to totiž nechce programovať.
Maiky: nastav si rozsah cisel, napriklad 250 (hadaj napr.5000-5250) ked sa do toho rozsahu trafis(zistis to na dva pokusy), na dalsie pokusy (8) to musis urcite zistit...
manualne je to pracne cakat kym mi padne cislo do rozsahu ale naprogramovat sa to da...
lubiq78: Že riešenie poslať na mail. Ale riešenie ako také v podstate neexistuje. Riešením je aj program, ktorí bude stále dávať číslo 1234, ktoré raz trafí. Alebo bude dávať náhodné čísla a niekde si bude ukladať použité, aby sa neopakoval (štatisticky by sa to opakovať nemalo), takže po určitom vysokom počte pokusov to správne číslo trafí.
[04.11.12 00:01:28] mybrave: Veď práve. Budem dávať stále, napr. číslo 1234. Štatisticky by som ho mal trafiť na 100000 pokusov. Ale matematika nepustí. Tak veľké číslo sa nedá trafiť na max. 10 pokusov. To je ozaj o šťastí ako písal niekde Dartagnan. A popísať riešenie (aby sa dala získať výhra) je nemožné, lebo je to o náhode.
Stále ešte nie je vyriešená prvá jarná konina ! Ako ste mohli tušiť nemá s logikou moc spoločné. Veľkú rolu v tom hrá náhoda. Potrebujete len šťastie a vytrvalosť. Najväčšiu šancu majú tentokrat programátori. Takže je to oficiálne prvá hádanka ktorá je primárne pre nich (nepočíta sa do štatistík). Riešenie mi pošlite na email a hra je Vaša.
a tie cisla su nahodne alebo to ma svoj system?
desatinne cislo to nemoze byt? pretoze som uz mal vyhradenu hranicu medzi jednym jedinym cislom (napr. 1254-1255) ale stale nic...moze to znamenat ze len jedno cislo z radu je spravne?
- zaujimalo by ma aka je mensia pravdepodobnost ze ju vyriesim ked niesom zadien ITak
- su to len recnicke otazky kedze som si isty ze mi nikto neodpovie :)
Posledna kopia Magicky bola odoslana. Ostala uz len jedna hra. Trine. Kedze mi tu len zavadza uz by som ju rad niekomu poslal. Stale plati ze to bude ten kto vyriesi prvu jarnu koninu. Prezradim fakta:
- rozpatie cisiel 1000 - 10000
- hladane cislo sa meni po kazdych 10 pokusov
Lubiq, asi uz pockam na to, ze budem pri svojom pocitaci. S tym linkom sa k tomu neviem dostat a neviem presne co tam hladat. Daj nazov toho addonu priamo k hadanke.