Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar: veď začínam od veľkých písmen, aj pekný cyklus mi s toho vychádza a stále je to len hatlanina čo nemá zmysel :)
Pri koníkovi ťažko radiť bez toho aby sa už neprezradila podstata. Ale že si to ty, tak veľké písmeno je ti nanič.
zuzkar - chcel som odpovedat, za vas vzdy s radostou nakopnem, ale to by asi nevyznelo najlepsie...takze, vzdy vas rad trosku posuniem, hoci teraz netravim tolko casu ne nete ako v zime. ale sam velmi dobre viem, ze som obcas potreboval povzbudit a posunut.
a kde je kacabajka, veru netusim...
gazopa
Neprihlaseny
15.06.11 20:45:02
Neprihlaseny
tak novym riesitelom orbis pictus vobec nezavidim ...
zuzkar: ten kôň ma neskutočne sr*l, lebo som tipoval že to bude jednoduché (je to jednoduché), len dostať ten správny nápad trvalo trochu dlhšie. Nestrácaj nádej, brute force mi trochu pomohla (možno aj tebe) a dal by som to aj touto metódou, ale skutočné riešenie je originálnejšie a hlavne jednoduchšie. Ešte že mi to trklo v čase keď som mal cca 50% slov, lebo by ma to mrzelo že som to neurobil tak ako to autor zamýšľal. Teraz ešte osvietenie v termitoch a v dáždnikoch... asi idem na WC tam mi to myslí :)
pmasarik, to máš pravdu, diskuse je potřebná, já už jsem taky strávila moře času čtením a otravováním spolupracujících a známých..pomalu přede mnou všichni mizí...tak vzhůru do luštění :-))
Tý čo diskutovali vtedy, vedeli o čom je reč a mne sa to teraz ťažko dáva dohromady (už som stratil čítaním a chápaním súvislostí kopec času). Preto je potrebné rozprúdiť diskusiu aj teraz :)
bassetek: ja mám rád nárazovú zábavu, takže chcem vedieť ako sa čo rieši hneď, nie za rok, alebo dva :)
A ak tu bude mŕtvo tak sa nikto nepohne v pred... pred pol rokom to tu vrelo a všetci čo sa zúčastňovali diskusie sú v rebríčku vysoko, takže diskutovanie pomáha :)
basstek: ja kaslem na vianocneho :D dam to bez neho, dufam, a pridam sa k masarikovi.... tiez som presiel vsetkych 7 obrazkov metodami do teraz pouzivanymi v karegorii stegano + detekcia h... a nenasiel som nic