Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
teda ak nepocitam celosvetovo pouzivanu anglictinu...
[02.06.11 20:47:08] je proste zaujimave ze do prvej desiatky jazykov podla materinskej prislusnosti sa z europskych jazykov dostala iba nemcina so 100 milionmi pouzivatelov...
[02.06.11 20:42:41] sorry za vyraz... proste cina, india a rusko su velmoci s ktorymi sa raz mozno bude rovnat europa ako celok ale nie jednotlive europske staty a ich jazyky
[02.06.11 20:40:58] Preco nie? Je to svetovy jazyk buducnosti. Aktualne je sice az na osmom mieste ale nie nadlho 1.) cinstina 2.) hinstina 3.) spanielcina 4.) anglictina 5.) arabstina 6.) portugalstina 7.) Bengalcina 8.) rustina 9.) japoncina 10.) !!!nemcina!!!. Kde v prdeli je taka francuzstina? ;)
No ale ste zahltili forum ruskym jazykom. Dartagnan samozrejme vie citat rusky :) Tiez som sa nejaky rok na skole ucil. Okrem toho som z macedonska, takze najskor som sa naucil ciriliku a potom latinku.
[02.06.11 15:46:20] Меня учили русскому 9 лет. я хотел бы предложить, чтобы передать дебаты в форум.
Вы знаете гооглe переводчик? Невозможное возможно. :-D
Рекомендуется вести себя правильно.
Ach to je fakt hovadina :(
To ma ani vôbec neštve že si my s tým musel pomôcť :)
A jako teraz ja pomôžem tebe... máš prvý krok a potom robíš to čo robíš... skúšal si to urobiť aj bosv ltsy?
ano zle :) a dost zle :) asi lebo ja to v googli najdem hned na prvom odkaze :D doslova napis do googlu posledne slova mojho predchadzajuceho komentu :D