Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dakujem segra za radu, ale zrejme som z tej danej ulohy uplne mimo...fakt neviem ako sa dopracovat k tomu poslednemu krociku...motam sa stale okolo danych slov, ale nic....uz ma to fakt irituje...
riderton> (on uz vie k comu :) ak mas rozlusteny text a dostal si hint, si uz len kusok. To co ti hint odporuca je k veci, akurat sa musis na to divat z druhej strany nez sa zrejme divas (uaaa neviem ako to inak napisat, aby som neporadila rovno riesenie)
hmm...zdravím...neviete mi niekto poradiť, ako si tu zruším jeden účet?na prvý som zabudla heslo, tak som si spravila nový,ale spomenula som si na staré heslo a teraz aj keď som prihlásená na jednom účte tak ma to prehadzuje do druhého (pričom som z neho odhlásená).čo s tým?dik
Mily Havelocku, to je mi jasny. Ale muzu na to cumet jak chci, cist to dopredu i pozpatku, cesky i anglicky, a stejne porad velky kulovy. Zacinam mit neobytny pocit, ze me nenakopne uz ani to, kdyby mi Vase Lordstvo ten pitomej destnik strcilo do zadku a otevrelo ;)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase