Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
stačí zadat to správné slovo(chvost to není), vědět co chci hledat a nejdále na třetí straně to máš(na slovenském G dokonce na první! teď jsem to zkoušel;)
Ahoj vo VDL som sa zasekol na urovni 3 DOS kedže mam pocit že moje zadavanie priazov je koretne neviem kde robim chybu vyskušal som všetky možnosti ako otvoriť subor todo.txt proste nech to napišem hociako aj nech použivam TYPE akokolvek nič sa iba že subor nevie najsť začinam naberať pocit že chyba nieje medzi stoličkou a monitorom ale niekde inde Upozornujem že táto sprava nie je vyplod mojho zufalstva ale chcem si byť isty že ma to cenu riešiť
tak si to precti znovu rano, az budes cerstvej :)
ja uz to taky balim, cumim na ty podelany cisla zleva zprava, spojuju je shora zdola, vybarvuju si kosticky a zkousim najit jakoukoli spojitost, ale furt vsechno naprd... :(
toz ciao
:D tak niektory zolici su az barz napomocny niektory absoutne a tvoj pokus o napovedu je tak trosku zamotany :D..ale ono to mozno logiku dava kebyze viem o co ide :DDD