Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
No, překvapil jsem sám sebe:D
a to jsem to mohl mít trochu dříve kdybych u toho nepopíjel(trošku) a nepřehlídnul se...;)
bobko-že máš klíč poznáš určitě. Mi pomohla HODNĚ diskuze(to už jsem psal). A ten zbytek už není tak hrozný...
Tak kluci a holky do toho!
;)
ale, dartagnan, ved ked cloveka chyti zufalstvo, tak nebude logicky uvazovat, ale skusa vsetko mozne, hlavne strielat naslepo..len aby nejaky hintik dostal, ked uz nema zolika a nevie, kde zacat...
shadafaka> ano som si vedomi ze by to ciastocne mohlo fungovat a v blizkej buducnosti by som nieco podobne rad naprogramoval/zorganizoval ovsem to musi byt sposobom ktorym to ludi nie len ze nebude obtazovat ale budu este radi :) Co sa tyka novych hadaniek tak ako vzdy ich mam niekolko rozpracovanych a niekolko som dostal aj od vas samotnych riesitelov a celkom kvalitne .. jedine co tomu zatial brani je cas ale som si isty ze tato prekazka sa tiez coskoro zdola a tohto roku pribudne vyrazne viac hadaniek
panda a kacabajka> haha :) s tym prispevkom ste ma pobavili .. dava to zmysel i ked nikto vas nenutil strielat od boku .. nejakze zoliky ale mam v umysle pridat
lubiq78> uz si mi poslal niekolko emailov na ktorych ti nemozem odpovedat pretoze s nejakeho dovodu sa mi vsetky emaili poslane tebe vracaju naspat .. takze ak chces odomna niekedy dostat odpoved skus si tento problem opravit
Kdybys u nekterych hadanek, zejmena v kategorii crypto, konecne po trech letech prihodil nejake zoliky, tak tu nebude 3 tisice lidi tolik strilet od boku, ale bude se snazit resit, a databaze se nebude nafukovat tak rychle. Vis? ;)
Dartagnan, ked budes potrebovat prispiet na rozsirenie databaze, staci napisat, verim, ze sa najdu ludia, ktori si natolko oblubili Brainquestm ze by aj nejaku tu korunu prihodili na ucet ;-) Apropo, neuvazoval si nad pridavanim novych hadaniek?
Maiky> ako som pisal bolo to v ramci udrzby databaze .. a nie je to prvy krat .. tabulka s odpovedani uz presiahla milion zaznamov co sposobuje jednak spomalenie systemu a za druhe je tam este financna stranka kde uz koli tomu som musel niekolko krat priplacat za zvacsovanie databaze .. takze dufam ze to pochopite a to premazanie historie nebudete brat az tak tragicky
V prvom rade s achcem poďakovať za vymazanie odpovedí. Oni mi totiž zavadzali a vôbec som si podľa nich neoveroval, či som už nejakú odpoveď zadal, takže mi boli úplne zbytočné. Teraz v niektorých hádankách nebudem vedieť, kam som v nich došiel, pretože to tam nie je, takže pri niekorých hádankách zrejme pôjdem od začiatku. :-(