Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan: cely hardlab je uz iba o mechanickom pracnom prepocitavani, ktore obera o kopu casu, nie je tu potrebny ziaden napad ani fantazia, ak niekto nevie programovat (a tych je tu myslim vacsina), tak tu nad tym stravi minimalne jeden nudny tyzden alebo sa na to vykasle. Bral by som to ak by to bola jedna alebo 2 ulohy, ale 10 je privela :=(
piol-jasně já vím;) ale Opera je stejně nejlepší :D
Dartagnan-myslel jsem si to ale jistota je jistota:)
Ikdyž třeba Píšem ako počujem mi v Zoner Photo Studio "nefungovalo" a v IrfanView jo... Tak nevím jestli je chyba v programu, v hádance nebo mezi klávesnicí a židlou...
pokial hovorime o obrazovych stegano hadankach, pokial v tom nie je nahodou nejaky chytak, staci bezny graficky program .. uz som to hovoril, ja na vsetky hadanky co sa tyka obrazu, pouzivam Paint.Net, a obcas Gimp .. teda bezne programi ktore su zadarmo
Luftganja píše v diskuzi u Černo-biela že je třeba na Exorcista program. Nějak mi to ale nesedí na zdejší filozofii že není třeba na hádanky žádný speciální soft...
Mohl by mi to někdo osvětlit?
LuftGanja
Neprihlaseny
04.02.11 12:57:37
Neprihlaseny
Ovsem diky tve zazracne napovede to rozhodne nebylo :)
no vidis, aj ja som to pocul prvykrat ked som si to po sebe precital, ale clovek sa uci cely zivot a hlavne adresat potom tu hadanku zazracne vyriesil ....
bobko> jak rozmyslam tak rozmyslam, ale co znamena u teba bajtove pismeno? takyto pojem pocujem prvy krat :)
[31.01.11 01:44:17] luftganja> na tvoj aktualny problem nepotrebujes ziadny specialny softver... To by potom hadanka stratila zmysel a akurat by ta znechutila.. Zabava je v tom, ze sa to da riesit presne pomocou bezneho vybavenia :) Prajem pekny zazitok
Jaxe to vezme. Ve statistice u toho mam 444 dnu. Ale pravda je, ze jsem to 443 dnu fakoval, nez mi diky jine hadance "cinklo", a pak uz to byla otazka deseti minut :)
Sroubky primo k "technickemu" reseni hadanky nijak nepotrebujes. Nicmene svym zpusobem maji urcitou "vypovidaci" hodnotu o jiste veci, ktera by te k tomu reseni mohla navest. Ale jde to i bez nich.
;-)