Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan: Vdaka ^^ Spominany WeChall poznam, ale od registracie som sa tam velmi neukazal. A absolutne by ma nenapadlo, ze sa tam nalinkuje BrainQuest! Takze vdaka za typ ^^ Inak vidim, ze sa cinis a urcite popracuj na anglickej verzii, to ti zdvihne rating, pocet uzivatelov a nakoniec aj konkurenciu. Drzim palce!
A ja asi zacnem pomaly prevrtavat ostatne portaly ;) Pamatam si, ze po vzniku WeChall, tam boli prepojene len 4 a dnes ich je tam o desiatku viac...asi sa preto nudit nebudem ^^
hidaway si borec ! o tom nie je pochyb :)
si zaregistrovany aj na wechall.net ale si si do profilu este nepridal BrainQuest, ako to ?
Pre vsetkych co o tom neviete. Zatial som tam videl len hideawaya a mybrave. Stranka www.wechall.net zdruzuje stranky s hadankovskymi tematikami. Momentalne je ich tam 14 prihlasenych medzi nimi je aj BrainQuest ako jediny cesko-slovensky portal. Pokial viete anglicky a mate chut chodte sa tam prihlasit.
Naco je to dobre ? Po prihlaseni si nalinkujete portaly na ktorych hrate. Potom mozete vidiet ako ste na tom v rebricku celosvetovo. Napriklad mybrave je na BQ na 12. mieste pricom celosvetovo na 46. Taktiez je tam rebricek podla statov, naprkilad slovensko je na 22. hlavne koli hideaway a cesko na 15. Takze pokial ovldate spominanu anglictinu prihlaste sa a pozdvihnite v rebricku svoju vlajku. Za BQ sice moc bodov momentalne nie je pretoze nie je v anglickom jazyku ale mam v plane portal prelozit.
Aj ked je to totalne irelevantne, ale dnes sa mi konecne po roku podarilo vyriesit najtazsiu ulohu na www.hackquest.com a tym padom som ziskal specialny diamant ako jediny non-admin uzivatel ^^
Aj ked cas riesenia je nejako zabugovany... :/
http://www.hackquest.com/user.php?op=userinfo&uname=hideaway
Ak ti môžem poradiť, tak na Valadilene ho je určite škoda.
Možno by nebol zlý nápad spraviť platenú nápovedu :
pošli SMS na číslo ... bla bla ... a obratom dostaneš nápovedu
:) :) :) :) :)
Inak neviem, ako to chce Miki stíhať, keď mu príde na Štedrý deň 100 e-mailov so žiadosťou o vianočného žolíka:) Ja sa neviem rozhodnúť, či ho minúť na Icarusa alebo Valadilene:(((
Dartagnan:
Ten popis k prvemu banneru z kategorie Podporte nas je sice pekny - dat najavo ze mam stranku validnu. Avsak, kebyze si na svoju stranku pridam kod, ktory tam mas, stranka by hned prestala byt validna, kedze ti v elemente img chyba alt atribut. :)) A este by sa zislo pridat atributy width a height, kt. sice niesu povinne, ale bez nich by som si to na stranku urcite nedal..(tiez by padla vhod aj verzia pre XHTML :)) )
V menu pribudla nova polozka "Download" kde najdete zatial len dve pozadia na Vas monitor. Casom bude pribudat toho viac, podla toho ako sa Vam to bude pacit a aky bude o to zaujem. Teraz tam najdete pozadie na motiv stegano hadanky Exorcist a crypto Hard rock.
[11.10.08 15:38:31] Tak ako ste si mohli vsimnut, nieco na BrainQueste pribudlo. Teplota sa sice vonka ochladzuje ale na BQ stupa. Zapotite sa pri dvoch pekelnych hadankach s nazvami Hard Rock a Exorcist .
V stegane Exorcist najdete pozadia (wallpapery) ktore si mozete dat na plochu. Prepravil som pre vas 5 rovnakych pozadi pre rozne rozlisenie. Vyberte si co Vam vyhovuje. Mimochodom vsetky z nich obsahuju tajnu informaciu.
Este jedna informativna poznamka. Jedna sa o hadanku Maya adventure. Kedze povodna myslienka bola inspirovana z jedneho zahranicneho portalu, dostal som od webmastera a autora povolenie myslienku pouzivat. Takze mam to legalne. V statistikach akurat mozete vidiet "Navrh: Inspired by HackQuest"
aby ste vedeli co sa chysta .. konecne som si nasiel trosku casu a pripravujem nove hadanky .. jedno crypto uz je pripravene a chystam este stegano.
kedze su to ale hoodne tazke ulohy, posnazim sa pridat aj nieco lahsie ;)
pokial vsetko pojde dobre mohli by ste sa ich dockat cez vikend
[06.10.08 10:13:13] walros> dakujem za upozornenie, uz by to malo byt opravene
dartagnan -> ked si vymazal jana tak sa poradie posunulo len v rebricku ale ked si kliknem na niekoho kto bol za nim v poradi tak sa to neposunulo a jeho aktualne poradie je o jedno dozadu ako naozaj je
fantasy> dik za upozornenie uz som to opravil
a ano , zautomatizoval som spajanie komentarov takze uz to bude odolne takzvanym principom "janovych komentaroch" :) verim ze je to fajn funkcia a kedze som ju este nikde nevidel tak aj revolucna, mozno by som si ju mal patentovat :)
[04.10.08 11:07:07] Napríklad zadám slovo "skuska" a v Tvoje pokusy vidím toto: 20ekwFZaNdhLdOqeovxMyKLfrECis7kcAtSszcxm1+M=
[04.10.08 11:03:15] K tým chybám tak keď zadám nejakú odpoveď a potom si ju pozriem v "Tvoje pokusy" tak je tam to slovo nejako zvláštne zašifrované:) Robí mi to iba pri dnes zadaných pokusoch, ostatné sa zobrazujú správne.